Tilmeld dig

Ønsker du at blive en del af SILVERBACK holdet og træne med professionelt udstyr i et motiverende og uforfinet center? Så meld dig ind allerede i dag! Der er mulighed for alle mulige former for træning. Både cardio, styrketræning med frivægt og maskiner, men også et stort, lækkert crossfit og calisthenics område. Tilmeld dig allerede i dag!

Hvorfor SILVERBACK Sportsgym & Fysioterapi?

Du vil opleve en følelse af motivation og effektivitet så snart du kommer indenfor. Det er vigtigt for at alle kan føle sig velkomne hos os.
Der er plads til dig der er professionel sportsudøver, dig der ønsker at tage træningen til det næste niveau, dig der lige er startet og alle herimellem.
Fælles for os alle er at vi tager træningen seriøst og nyder at være aktive.

Som et professionelt træningscenter med tilknyttet sportsfysioterapeut, kan du få mest muligt ud af din træning. Her kommer folk ikke blot for at få overstået træningen, men fordi de nyder at være her og oplever en fornyet energi ved at være fysisk aktive i SILVERBACK.

Tilmeld dig allerede i dag!

Vælg den løsning der passer bedst til dine behov

Oversigt over SILVERBACK Sportsgym & Fysioterapis forskellige slags medlemskaber.

Alle medlemskaber er inkl. moms. Alle priser under fysioterapi er ekskl. moms

Gorilla Membership

BLACK FRIDAY TILBUD

Spar 1.400,-

299

Månedlig betaling

Silver Gorilla Membership

MEST POPULÆRE

BLACK FRIDAY TILBUD

Spar 2.000,-

499

Månedlig betaling

Golden Gorilla Membership

BLACK FRIDAY TILBUD

Spar 3.600,-

1.499

Månedlig betaling

Dagsbillet

#
49 Enkel betaling
 •  

Klippekort

10 klip
399 Enkel betaling
 •  

Med medlemspakken Basis 50, får du ud over adgang til hele træningsområdet, 50% på alle de behandlinger vi tilbyder. Det sammen gælder Basis 25, med 25%.

Så hvis du jævnligt får fysiurgisk massage, fysioterapi eller andre af de behandlinger vi tilbyder, kan det i langt de fleste tilfælde hurtigt betale sig at benytte dette tilbud.

Du kan altid kontakte os via kontaktformularen eller sende en mail til [email protected] hvis du skulle have spørgsmål.

Vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen i SILVERBCK Sportsgym & Fysioterapi!

PBS-medlemskab & opsigelse

Ved oprettelse af et PBS-medlemskab/automatisk kortbetaling tilmeldes aftalen PBS/automatisk kortbetaling. Du betaler for startgebyr og for perioden fra oprettelsen til første betaling via PBS/automatisk kortbetaling. Herefter bliver den månedlige ydelse automatisk trukket fra din konto i begyndelsen af hver kalendermåned. Du er ansvarlig for at betaling sker rettidigt. Ikke rettidig betaling sidestilles med misligholdelse af kontrakten. 

Du giver ved din underskrift på nærværende kontrakt samtykke til at Silverback Sportsgym & Fysioterapi opbevarer stamoplysninger. Desuden giver du samtykke til, at der kan oprettes automatisk kortbetaling, dvs., at den månedlige betaling trækkes automatisk fra dit betalingskort. Såfremt kontrakten misligholdes ved eksempelvis manglende betaling, forbeholder Silverback Sportsgym & Fysioterapi sig retten til at videregive dine personlige oplysninger til tredje part.

Ved PBS-aftale/automatisk kortbetaling er der tale om et løbende medlemskab, der fortsætter indtil det opsiges af en af parterne.

Opsigelsesfrist for PBS medlemskab/automatisk kortbetaling er løbende måned + 1 måned. Kan dog ikke afbrydes i den aftalte tidsperiode. Opsigelsen skal ske fysisk i centeret og kan tidligst ske med virkning fra udløbet af den aftalte minimumsperiode.

Kontakt os i dag


  Træn gratis i januar og februar

  + oprettelse til 0 kr.

  Meld i ind og bliv en del af Silverbacks stærke træningsmiljø

  Gælder alle nye medlemmer fra 1/1 – 29/2 2024

  Black Friday tilbud
  hele november

  Spar 100 kr. om mdr. resten af året

  Meld dig ind i dag og træn resten af året for bare 199 kr./mdr.

  Inkl. Gratis oprettelse