Fysioterapi og massage

Hos SILVERBACK er der plads til alle. Det betyder også at dig der døjer med en skade og har brug for hjælp til genoptræning, er velkommen. Ud over at være et træningscenter af højeste kvalitet, tilbyder vi også fysioterapi og massage af tilsvarende standard.

Hvorfor få fysioterapi eller massage?

Oplever du smerter i løbet af dagen, har det stået på længe, eller opstod det akut under gårsdagens løbetur? Uanset om smerterne skyldes hverdagsmotion, elitesport, dit arbejde, et uheld, eller din hobby, står vores kompetente fysioterapeut klar til at hjælpe dig.
Hos SILVERBACK Sportsgym & Fysioterapi kommer du i fokus!
Smerter kan være til stede grundet alverdens årsager og vil derfor som regel være multifaktuel. Derfor arbejder vores erfarne fysioterapeut målrettet sammen med dig og tilpasser behandlingen efter dine behov, så du kan opnå dine mål.

Efter en god lang træning, eller en lang dag på arbejde, findes der vel ikke noget bedre end en god omgang massage, der får løsnet op i hele kroppen? Derfor kan du naturligvis også få dette i SILVERBACK Sportsgym & Fysioterapi.
Med en fysiurgisk massage sætter vi fokus på kroppens anatomiske strukturer og tilpasser massagen efter dine ønsker. Det kan være du har behov for at koble helt fra og nyde en velværende massage og på den måde få lidt mere overskud i en travl hverdag? Det kan også være du vil bruge massagen som et supplerende redskab i din performance træning, pre eller post workout?
Uanset hvad dit formål med fysiurgisk massage er, vil du blive hørt og massagen vil blive tilpasset dig!

Har du spørgsmål vedrørende generelle smerter, smerter i forbindelse med træning, langvarige smerter, performance træning, eller er der noget du er i tvivl om, om vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at henvende dig i centret.
Fysioterapeuten tager gerne en lille uforpligtende snak med dig, hvis tiden er til det og vi kan nemt og hurtigt hjælpe dig med at få en hurtig tid.

Vi tilbyder mange forskellige behandlinger

Du kan blandt andet få:

Fysioterapi

45 min.
450
 •  

Fysiurgisk massage

30 min.
300
 •  

Fysiurgisk massage

60 min.
500
 •  
Til dig som kæmper med langvarige smerter af den ene eller anden karakter. Konsultationen vil blive bygget op om dig og dine behov og vil typisk bestå af 45 minutters snak/anamnese omhandlende din problematik, efterfulgt af 45 minutters træning i Sportsgym. Samtalen vil have omdrejningspunkt i moderne smertevidenskab og den efterfølgende træning, vil få teorien til at give endnu bedre mening i praksis.
750 90 min.
 •  
Til dig som af den en eller anden årsag gerne vil træne i samråd med en fysioterapeut, så får du med denne ydelse muligheden for at træne med vores erfarne fysioterapeut. Første gang du køber denne ydelse skal du være opmærksom på at noget af tiden vil blive brugt på en lille snak om dine ønsker/formål, med træningen.
450 60 min.
 • 3 x 60 min 1.215 kr. (spar 135 kr.)
 • 5 x 60 min 1.912 kr. (spar 337,5 kr.)
 • 10 x 60 min 3.600 kr. (spar 900 kr.)
Til dig som gerne vil i gang med træning, men ikke er helt sikker på hvordan det hele fungerer i vores sportsgym. Med denne ydelse får du mulighed for at gennemgå hele centret, sammen med vores fysioterapeut, så du kan føle dig sikker i din træning. Du får en guide i diverse maskiner, gode råd til funktionel træning, sammensætning af træning, samt muligheden for at drøfte eventuelle nuværende/tidligere skader, eller bekymringer i forbindelse med opstart af træning.
300 45 min.
 •  

Træningsprogram

Tillægsydelse
100
 •  

Vi har både almen fysioterapi og sportsfysioterapi

Hos SILVERBACK kan du i forbindelse med din træning og målsætninger, få forskellige behandlinger fokuseret mod din sport og generelt fysiske aktivitet. Men på lige fod med dette tilbyder vi almen fysioterapi. Så hvis du søger erfarne og godt uddannede fysioterapeuter i området, er vi klar til at hjælpe dig.

Almen fysioterapi anvendes ofte i forbindelse med daglige smerter eller skader. Der er derfor både fokus på at optimere kroppens bevægeevne, men også at lindre smerte. Vores fysioterapeut er desuden ekstra uddannet indenfor smertebehandling, så du er altid i trygge hænder.

Book din tid allerede i dag, eller kontakt os idag og lad os hjælpe dig godt videre.

Andreas Evald Koustrup

Fysioterapeut og medejer af SILVERBACK Sportsgym & Fysioterapi

Uddannet og certificeret Fysioterapeut ved professionshøjskolen Metropol København i 2016.
Jeg har en karriere bag mig som elite ishockeyspiller, hvilket har givet mig en masse erfaring med sportsskader og i en kombination med min uddannelse som fysioterapeut, en skarp forståelse for træning til topatleter. I samme forbindelse har jeg prøvet lidt af det hele på egen krop og har derfor forståelsen for det fysiske og ikke mindst det mentale pres, man som atlet, skal kunne modstå.
Denne forståelse kan sagtens overføres til personer som ikke er topatleter, men som dagligt kæmper med at modstå et stort arbejdspres, en travl hverdag, en fysisk skavank, eller en kombination af det hele.

- Ryg
- Nakke
- Knæ
- Ankel/fod
- Skuldersmerter
- Albue/håndled
- Hofte
- Hovedpine
- Genoptræning efter skade/operation

Sportsfysioterapi – Ankel/fod & Knæ (Dansk Selskab for Sportsfysioterapi)

Golffysioterapeut (Golfklinik Danmark)

Moderne smertevidenskab.

Undersøgelse, manipulation, MET og mobilisering af lumbal- og thorakalcolumna.

Undersøgelse, manipulation, MET og mobilisering af Pelvis.

GLA:D instruktør (Syddansk universitet)

Akupunktur

Jul. 2022 – Fysioterapeut og medejer af SILVERBACK Sportsgym & Fysioterapi.

Feb. 2022 – Fysioterapeut for Herlev Eagles (ishockey).

Aug. 2016 – Jul. 2022 Fysioterapeut Hørsholm Fysioterapi & Rygcenter.

Aug. 2016 – Apr. 2021 fysioterapeut for Rungsted Seier Capital (Ishockey).

Aug. 2016 – Apr. 2016 fysioterapeut for Herlev Eagles (ishockey).

Maj. 2016 – Jul. 2016 Fysioterapeut vikariat Cortsen Fysioterapi.

Feb. 2016 – Jul. 2016 fysioterapeut for FA2000 (Fodbold).

Kontakt os i dag


  Prøv Silverback 2.0

  Træn gratis 25.5.-31.5

  Meld dig til her!

  Træn gratis i januar og februar

  + oprettelse til 0 kr.

  Meld i ind og bliv en del af Silverbacks stærke træningsmiljø

  Gælder alle nye medlemmer fra 1/1 – 29/2 2024

  Black Friday tilbud
  hele november

  Spar 100 kr. om mdr. resten af året

  Meld dig ind i dag og træn resten af året for bare 199 kr./mdr.

  Inkl. Gratis oprettelse